YesilHastası Admin
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 29 Nerden : Aydın Lakap : YoK=) Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Goncagül Sunar Ptsi Eyl. 01, 2008 11:29 am | |
| Adı Soyadı:: Goncagül SUNAR Doğum Tarihi: 17-09-1970 Doğum Yeri:İatanbul Eğitim:- Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve müzisyen. "Mahallenin Muhtarları" dizisinde Fadime'nin arkadaşı olarak ve Asmalı Konak dizisindeki hizmetçi Hayriye ve Çemberimde Gül Oya dizisindeki şarkıcı Canan karakterleriyle tanınır. 1991'de Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğu ile sanat hayatına başlayan Sunar, Mahallenin Muhtarları dizisiyle kamera karşısına geçti. Çağan Irmak'la çalışan sanatçı, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Türkçe sözlü beste yapan ve şarkılara uygun etkili sesiyle folk-rock türünde bir albüm hazırlayan sanatçı, gitar dersleri de alıyor. Oynadığı Diziler Fırtına Ahh İstanbul Cemberimde Gül Oya Asmali Konak Mahallenin Muhtarlari Yol Arkadaşım Oynadığı Sinema Filmleri Döngel Karhanesi O Şimdi Mahkum Asmalı Konak (Hayat) Abuzer Kadayıf Filler ve Çimen Günaydın İstanbul Kardeş Ona Melek Deme | |
|
Dilekçi_Dilosh Moderatör
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 28 Nerden : Aydın Lakap : Dilekçi Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Goncagül Sunar Ptsi Eyl. 01, 2008 11:32 am | |
| Ben bu kadını çok seviyorum süper süper süper fovorim Rukiye ve meserret :DCemberimde Gül Oya da çok güzeldii | |
|
mehmet Y.A.minifan
| Konu: Geri: Goncagül Sunar Paz Ara. 07, 2008 1:09 am | |
| evet çok güzel bir kadın ve iyi bir oyuncu | |
|